UEFA planira pozvati Al Nassr da igra Ligu Šampiona?

Navodno poziv bi trebalo da stigne već za narednu sezonu

16.11.2023. 08:31
  • Podijeli:
Tan2023-07-1312001805_2 kristijano ronaldo AP PhotoAmr Nabil-64f8ddc2afa67.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Amr Nabil

Saudijski mediji su objavili informaciju kako će njihov klub Al Nassr dobiti poziv od UEFA-e da u narednim sezonama igra Ligu Šampiona.

Ovaj potez suprotan svakoj tradiciji Lige Šampiona navodno je opravdan popularnošću Al Nassra u Evropi. Posebno nakon što ih je pojačao Cristiano Ronaldo.

Navodno poziv bi trebalo da stigne već za narednu sezonu. Ovakav potez UEFA-e mogao bi stvoriti potpuni poremećaj na evropskom nogometnom tržištu.

Saudijska Arabija koristi nogomet kao alat za popravljanje rejtinga njihove države u zapadnom svijetu, pa nema sumnje kako su spremni potrošiti neograničena sredstva da se njihov klub nađe u Ligi Šampiona.

Već je objavljeno kako će biti domaćini Svjetskog prvenstva u fudbalu 2034. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()