U slučaj "Mbape" sada upleten i Benzema?

Kilijan Mbape i Pari Sen-Žermen su u tihom "ratu" i djeluje da ovdje pobjednika nema

07.07.2023. 10:18
  • Podijeli:
Kilijan Mbape-641998483d41d.webp Foto: Profimedia

PSŽ ne želi da ostane bez obeštećenja, a Mbape bez ogromnog bonusa koji mu sleduje u septembru, zbog čega takođe želi da ostane do isteka ugovora, narednog ljeta.

Tako nešto je neprihvatljivo za Parižane, što je potvrdio i predsjednik Naser Al-Kelaifi, a sada su se pojavile i nove informacije.

Fransuki mediji ističu da su pregovori oko nastavka saradnje na još jednu sezonu, do ljeta 2025. godine tekli u pravom smjeru, do jednog trenutka - kada je Karim Benzema odlučio da napusti Real Madrid!

Navodno, Mbape je tada sve stopirao i promijenio mišljenje, vjerovatno shvativši da su mu se otvorila vrata za ostvarenje dječačkog sna. Bilo je potpuno jasno da je Vinisijus Žunior nedodirljiv na lijevom boku, a dok je tu Benzema, Mbape ne bi mogao da igra koliko želi i gdje želi.

Međutim, sada kada nema Benzeme i kada je došao samo Hoselu, jasno je da bi Mbape bio udarna igla uz Vinisijusa Žuniora i to već od ovog ljeta, i vjerovatno je tako došlo do nagle promjene planova.

Operacija neće biti laka, Real će morati plati ogromno obeštećenje, iako može već 1. januara da potpiše predugovor sa Mbapeom. Ipak, PSŽ neće dopustiti da najbolji igrač na svijetu ode besplatno i to je sasvim logično.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()