U Majamiju se lakše diše, vraća se Mesi

Dobra vijest za tim s Floride je da Mesi oporavio i igraće noćas

14.03.2024. 11:23
  • Podijeli:
miami suarez messi reuters-65e420ea6b854.webp Foto: Reuters

Kad nema Lionela Mesija – problem za Inter. Tim iz Majamija je za vikend poražen od Montreala na svom terenu (2:3) u MLS ligi, što je prvi neuspjeh u 2024. godini za tim u vlasništvu Dejvida Bekama. Omaleni Gaučos je imao lakšu povredu, pa trener Tata Martino nije željeo da riskira. Ostavio je velikog asa na tribinama da gleda poraz saigrača.

Dobra vijest za tim s Floride je da Mesi oporavio i igraće noćas (01.30) protiv Nešvila u revanšu osmine Konkakafa Kupa šampiona. Prije sedam dana nije bilo pobjednika – 2:2 u sudaru ovih ekipa. Domaćin je vodio sa 2:0, ali je Inter uspjeo da izjednači, pa ima ulogu favorita noćas u toploj Floridi.

Očekuje se da će Martino sa najjačim mmogućim snagama da udari na Nešvil. U napadu će igrati posljednje veliko pojačanje, slavni Urugvajac Luis Suarez, koji je stigao iz Gremija početkom 2024. godine, dok će biti na terenu i ostala dvojica veterana iz nekadašnjeg šampionske Barselone, Đordi Alba i Serhio Buskets.

Nešvil je za vikend na svom terenu odigrao 2:2 sa Los Anđeles Galaksijem. I na ovom duelu su žuto-crni vodili sa 2:0, ali su Puć i Joveljić donijeli bod timu iz Kalifornije. Za Inter zbog povreda dugo vremena ne igraju Fakundo Farijas, Jan Fraj i Benjanin Kremaši.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()