Turski mediji tvrde: Spremna je bogata ponuda koju neće moći odbiti, Džeko ostaje bez saigrača

Livaković trenutno vrijedi 12 miliona eura, a fokus mu je Evropsko prvenstvo s Hrvatskom pa će tek onda razmišljati o eventualnom odlasku iz Turske, u kojoj ga navijači jako cijene

13.03.2024. 20:04
  • Podijeli:
dzeko fenerbahce x-com-6574af9aba913.webp Foto: X-com

Dominik Livaković prošle je godine ostvario prvi inozemni transfer u karijeri. Golman reprezentacije Hrvatske potpisao je za Fenerbahče.

Iako su se mnogi za njega raspitivali, odlučio se za Tursku i nije pogriješio. Tamo je prvi golman i bori se za naslov prvaka države.

Njegove odlične predstave i dalje se prate u svijetu nogometa, no ima jedan klub koji ga silno želi. Riječ je o bogatom Al Nassru, klubu Cristiana Ronalda.

Prema pisanju turskog Fotomaca, Saudijci neće pitati za cijenu, Livakoviću će naljeto ponuditi milione i pravo bogatstvo. Nije poznat iznos ponude, no kada Saudijci plaćaju, sigurno je riječ o rekordima za nekoga golmana u današnjem svijetu nogometa.

Livaković trenutno vrijedi 12 miliona eura, a fokus mu je Evropsko prvenstvo s Hrvatskom pa će tek onda razmišljati o eventualnom odlasku iz Turske, u kojoj ga navijači jako cijene.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()