Traže podršku publike: "Zmajići" žele ostaviti dobar utisak protiv Francuza

U trećem kolu kvalifikacija Bosna i Hercegovina dočekuje reprezentaciju Francuske na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu u 18.30 časova

13.10.2023. 10:07
  • Podijeli:
Mlada nogometna reprezentacija BiH_foto_FB-64fa3279e82e3.webp Foto: Facebook/Nogometni savez Bosne i Hercegovine

Čeka nas zahtjevna utakmica, biće lakše uz podršku publike, poručuju iz tabora mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koja večeras nastavlja ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine u Slovačkoj.

U trećem kolu kvalifikacija Bosna i Hercegovina dočekuje reprezentaciju Francuske na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu u 18.30 časova, pišu "Nezavisne".

Izabranici selektora Igora Jankovića pripremali su se od ponedjeljka u Zenici

“Svjesni smo da igramo sa favoritom Evropskog prvenstva 2025, ali ćemo dati sve od sebe da utakmica bude dobra i da pokažemo svoje iskustvo. Generalno sam zadovoljan sa svojom formom i time kako protiču pripreme cijelog tima“, rekao je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ivan Bašić.

Bh. nade sa dva poraza su otvorile kvalifikacije.

“Poslije lošijeg starta, u nastavku kvalifikacija očekujemo dobre rezultate. Očekuje nas veoma zahtjevna utakmica, dobar rival, hoćemo da ostavimo dobar utisak. Vrlo raspoloženi dočekujemo utakmicu i protivnika. Svako od nas daće svoj maksimum, siguran sam“, ističe bh. fudbaler, Tarik Muharemović

Utakmica Bosna i Hercegovina - Francuska na programu je u 18.30 časova na „Grbavici“. Ulaz za publiku je slobodan, a meč će uživo prenositi Arena Sport TV.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()