Traže golgetera: Bundesligaš dovodi Harisa Tabakovića?

U dresu Herthe postigao je 22 pogotka, uz pet asistencija na 32 odigrana susreta

25.06.2024. 06:56
  • Podijeli:
haris tabakovic x com 23-65f6fef13626d.webp Foto: X-com

Heidenheim, osmoplasirani tim Budeslige, u svoje redove želi dovesti Harisa Tabakovića.

Napadač Zmajeva iza sebe ima sjajnu sezonu u njemačkoj "Cvajti". U dresu Herthe postigao je 22 pogotka, uz pet asistencija na 32 odigrana susreta.

Njegove partije nisu promakle Heidenheimu, koji je u potrazi za golgeterom.

Tabaković (30) prema Transfermarktu vrijedi 2,5 miliona eura. Međutim, sve više se govori o tome da tim iz Berlina za njega traži između tri i četiri miliona eura.

U dresu našeg nacionalnog tima debitovao je u novembru prošle godine, a do sada je odigrao dva susreta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()