Totenhem raskinuo ugovor sa Konteom

Totenhem će u nastavku sezone voditi dosadašnji Konteov pomoćnik Kristijan Stelini, kao i Rajan Mejson

27.03.2023. 09:27
  • Podijeli:
Antonio Konte-1667820443131.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Totenhem saopštio je da raskinuo ugovor sa dosadašnjim menadžerom Italijanom Antoniom Konteom.

"Želimo da saopštimo da su klub i Antonio Konte sporazumno raskinuli saradnju. Sa Konteom smo u prvoj sezoni uspjeli da se plasiramo u Ligu šampiona. Zahvaljujemo mu se na doprinosu i želimo sve najbolje u budućnosti", saopšteno je iz londonskog kluba.

Totenhem će u nastavku sezone voditi dosadašnji Konteov pomoćnik Kristijan Stelini, kao i Rajan Mejson. Stelini je vodio ekipu kada je Konte tokom sezone bio odsutan zbog operacije.

"Imamo još deset utakmica u Premijer ligi i imamo borbu za mjesto u Ligi šampiona. Moramo svi zajedno da se borimo kako bi osigurali najviši mogući rezultat za naš klub i nevjerovatne, vjerne navijače", rekao je predsednik kluba Danijel Levi.

Konte (53) je Totenhem preuzeo u novembru 2021. godine. On je prije toga vodio Inter, Čelsi, Juventus, Sijenu, Atalantu, Bari, Areco, kao i selekciju Italije.

Totenhem je trenutno na četvrtom mjestu na tabeli Premijer lige sa 49 bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()