Tores predstavljen u Aston Vili

Viljareal je dobio obeštećenje od 32,5 miliona evra plus pet miliona evra bonusa

12.07.2023. 17:45
  • Podijeli:
Pau Torres foto Tanjug:AP Photo:Joan Monfort-64aeca6a4ddd1.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Dosadašnji fudbaler Viljareala i španski reprezentativac Pau Tores predstavljen je danas kao novo pojačanje Aston Vile, saopštio je klub iz Birmingema.

Aston Vila nije objavila detalje ugovora, ali britanski mediji tvrde da je Tores potpisao višegodišnji ugovor sa engleskim klubom, dok je Viljareal dobio obeštećenje od 32,5 miliona evra plus pet miliona evra bonusa.

Tores (26) je prošle sezone odigrao 39 mečeva za Viljareal i postigao je jedan gol. On je za reprezentaciju Španije nastupio na 23 utakmice.

Aston Vila je prošle sezone osvojila sedmo mjesto u Premijer ligi, a igraće u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()