Tenzije u Jerevanu: Tuča na tribinama tokom meča Hrvatska - Jermenija

Nejasno je čiji navijači učestvuju u masovnoj tuči koja je zaokupila pažnju prisutnih na događaju

11.09.2023. 22:00
  • Podijeli:
Neredi Tuča Navijači-64ff6c92d3282.webp Foto: Printscreen

Hrvatska je u Jerevanu pobijedila Jermeniju s 0:1, a za vrijeme utakmice se dogodilo nekoliko incidenata. U prvom poluvremenu je iznad terena uletio dron noseći zastavu Republike Nagorno Karabaha, međunarodno nepriznatog područja. Potom se i na tribinama dogodila brutalna tuča.

Uz to, sada je i isplivao video tuče na tribinama.

Nejasno je čiji navijači učestvuju u masovnoj tuči koja je zaokupila pažnju prisutnih na događaju.

 

 

Podsjećamo, Hrvatski fudbalski savez je bio kažnjen i za ovu utakmicu nije smio prodavati ulaznice za navijače "Vatrenih", navodi "Slobodna Dalmacija".

Uprkos zabrani, 150 do 200 navijača Hrvatske je doputovalo u Jermeniju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()