Sve prošlo u najboljem redu: Fudbaler Borca operisan u Beogradu

Golman Borca povrijedio je prednje ukrštene ligamente koljena u finišu susreta protiv Austrije u Banjaluci, u avgustu

07.10.2023. 14:39
  • Podijeli:
Nikola Ćetković-65214d75eb35a.webp Foto: FK Borac

Nikola Ćetković, golman banjalučkog Borca, danas je podvrgnut operativnom zahvatu koljena, u beogradskoj klinici "Voždmedik".

Iz FK Borac su saopštili da je operacija prošla u najboljem redu, te da Ćetkovići sada predstoji period oporavka i rehabilitacije, a potom i povratak u trenažni proces.

„Nikola je bio u sigurnim rukama, a medicinski tim predvodili su dr Miodrag Mladenović i prof. dr Zoran Popović. FK Borac želi da se zahvali klinici "Voždmedik", doktorskom tandemu Mladenović - Popović i ostalim članovima medicinskog tima, a našem Nikoli Ćetkoviću želimo što brži oporavak i da ga uskoro ponovo gledamo u Borčevom dresu. Ćetko, ti znaš da je u u životu važno biti Borac, a zajedno ćemo da ostvarimo pobjedu i u ovoj utakmici“, poručili su iz FK Borac.

Golman Borca povrijedio je prednje ukrštene ligamente koljena  u finišu susreta protiv Austrije u Banjaluci, u avgustu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()