Suze u Marselju: Olimpik otpisao Pajea

"Da budem iskren, nisam ovo očekivao i najbolje rješenje je da prihvatim odluku kluba"

21.07.2023. 15:12
  • Podijeli:
Dmitri Paje_Twitter-64ba8391ebe21.webp Foto: Twitter

Olimpik se odrekao Dmitrija Pajea

Dmitri Paje će ovog ljeta napustiti Marselj nakon što je Olimpik precrtao iz svojih planova.

Paje je vijest saopštio u suzama, na konferenciji za medije na kojoj je bio sa predsjednikom kluba Pablom Longorijom.

"Upravo smo razgovrali o tome prije treninga. Predsjednik je bio veoma iskren. Da i ja budem iskren, nisam ovo očekivao i najbolje rješenje je da prihvatim odluku kluba. Ponuđeno mi je da završim igračku karijeru i da ostanem u klubu, ali mislim da još uvijek imam mnogo toga da dam na terenu", rekao je Paje.

Dmitri je u Marselju proveo osam sezona u dvamandata.

Tridesetšestogodišnji Paje sada je slobodan igrač. Očigledno ne svojom voljom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()