Suarez otkrio: Želio me Real ali sam otišao u Barselonu

Pistolero je sa Barsom četiri puta bio prvak Španije, osvojio je i Ligu šampiona u sezoni 2014/15. zajedno sa Lionelom Mesijem i Nejmarom.

18.02.2024. 18:17
  • Podijeli:
Tan2022-12-0217522186_0 Luis Suarez AP PhotoManu Fernandez-63b2f997b9fb6.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Luis Suares je 2014. godine pojačao Barselonu i sa Kataloncima osvojio što je moglo da se osvoji.

Istog tog ljeta ga je želio Real Madrid, otkriva Urugvajac.

“Real je već radio na tome da proda Karima Benzemu kako bi mene doveo iz Liverpula. Ipak, izabrao sam Barsu i tako ispunio san”, rekao je Suares, sada član Intera iz Majamija.

Pistolero je sa Barsom četiri puta bio prvak Španije, osvojio je i Ligu šampiona u sezoni 2014/15. zajedno sa Lionelom Mesijem i Nejmarom.

I Benzema je tog ljeta ostao u Madridu i ispostavilo se da Real nije pogriješio, jer je sa Francuzom od 2014. četiri puta postao šampion Evrope.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()