Stojković: Biću selektor i naredne dvije godine

Stojković je prvo otklonio sumnje oko toga da li će i nakon Evropskog prvenstva ostati na mestu selektora

28.05.2024. 17:49
  • Podijeli:
dragan stojković, 20 mart 2024 - profimedia-662e14e1665db.webp Foto: Profimedia

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je za RTS da je produžio ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije do 2026. godine.

Stojković je prvo otklonio sumnje oko toga da li će i nakon Evropskog prvenstva ostati na mestu selektora.

"Da, dogovor je usaglašen i ranije, ali je danas ozvaničen i vodiću reprezentaciju u naredne dve godine. Moja ideja je bila da se sačeka dok se ne završi prvenstvo i kup. Znao sam da dolazi Skupština i da bi to bilo pravo vreme za ozvaničavanje. Srećan sam i ponosan što ću predstavljati zemlju na Evropskom prvenstvu poslije 24 godine", rekao je Stojković.

Bivši reprezentativac je nakon toga istakao da je kontinuitet u radu od velikog značaja za rezultate.

"Mislim da je važno da igrači znaju ko ih čeka i ko će ih voditi. Pogotovo ako imaju dobar odnos sa selektorom i razumeju njegove zahtjeve. Bitan je i kontinuitet i dobro je da ćemo imati priliku da radimo i dalje i pravimo nove uspjehe", dodao je Piksi.

Danas od 17.00 časova je zakazan i početak priprema.

"Pripreme su isplanirane perfektno. Na sajtu saveza će sutra pre podne biti 26 imena za Evro. Pripreme takođe počinju sutra i ja ću u Pazovi imati 16 igrača na treningu od 17.00 časova. Igrači nisu dužni da dođu, ali vidim drugačiju želju i pristup u odnosu na prethodno takmičenje", izjavio je selektor "orlova".

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()