Stelini dobio otkaz, Rajam Mejson novi menadžer Totenhema

Zbog niza loših rezultata

24.04.2023. 19:42
  • Podijeli:
Cristian Stellini_Tanjug AP-6446bf070ba3b.webp Foto: Tanjug/AP

Italijanski stručnjak Kristijan Stelini više nije menadžer Totenhema i na njegovo mjesto dolazi Rajam Mejson, saopštio je danas predsjednik kluba Danijel Levi.

Fudbaleri londonskog kluba izgubili su sinoć od Njukasla sa 6:1 i tako nastavili niz slabih rezultata u Premijer ligi.

"Dragi svi, način na koji smo odigrali utakmicu u nedjelju protiv Njukasla je u potpunosti neprihvatljiv. Bilo je teško za gledanje. Možemo da tražimo brojne razloge zbog kojih se to desilo, ali ja, bord, treneri i igrači moramo kolektivno da preuzmemo odgovornost, a najveća odgovornost je moja", stoji u saopštenju predsjednika Totenhema.

Rukovodstvo kluba je odlučilo da Stelini zbog niza loših rezultata mora da dobije otkaz.

"Kristijan će napustiti svoju trenutnu ulogu zajedno sa stručnim štabom. On je istupio u teškom momentu u sezoni i želim na tome da mu se zahvalim, jer se ponio profesionalno i on i njegovi saradnici su dali sve od sebe u ovom periodu. Želimo im sve najbolje. Rajam Mejson će preuzeti ulogu glavnog trenera i ta odluka stupa na snagu odmah. Rajan poznaje klub i igrače. O tome ko će biti njegovi saradnici obavijestićemo vas naknadno", zaključio je Levi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()