Sjajan posao: Dinamo prodaje igrača za 25 miliona evra

Pregovori između Dinama i Lajpciga su započeli i odvijaju se dobro

29.06.2023. 09:00
  • Podijeli:
Josip Šutalo_Profimedia-649d2b749eb0d.webp Foto: Profimedia

Odbrambeni fudbaler Dinama Josip Šutalo navodno je vrlo blizu prelaska u redove njemačkog RB Lajpciga.

Prošle godine se pričalo o interesu Bundesligaša za usluge hrvatskog reprezentativca i sada se čini kako bi Šutalo mogao da se pridruži kolegi iz državnog tima, Jošku Gvardiolu.

Naravno, ukoliko bi Gvardiol, ostao jer sve se glasnije priča o njegovu odlasku u Mančester Siti.

Pregovori između Dinama i Lajpciga su započeli i odvijaju se dobro, a transfer bi mogao da bude vrijedan i do 25 miliona evra, piše N1.

Dvadesettrogodišnji štoper ima ugovor sa Dinamom do ljeta 2028. godine.

Zagreb bi mogao da napusti i reprezentativni golman Dominik Livaković, za koga Fjorentina nudi šest miliona evra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()