Sjajan Der Klasiker: Modeste u "pet do 12" spasio Milionere

I, kada se činilo da je to to, "desio" se Antoni Modesto. U posljednim sekundama meča pogodio je za veliki bod čete Edina Terzića

08.10.2022. 20:51
  • Podijeli:
Antoni Modeste_Tanjug-1665255397451.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Borusije Dortmund i Bajerna remizirali su 2:2 u sjajnom Der Klasikeru igranom u okviru devetog kola Bundeslige.

Činilo se da će se šampioni prošetati do slavlja, devetog vezanog nad ljutim rivalom, pošto su do samog finiša imali dva gola prednosti.

Strijelci su bili Leon Gorecka i Leroj Sane. Pa ipak, Milioniri su odbili da se predaju.

Nadu da mogu makar do neriješenog ishoda dao im je Jusufa Mukoko pogotkom u 74. minutu.

I, kada se činilo da je to to, "desio" se Antoni Modesto.

Praktično u posljednim sekundama meča našao se na pravom mjestu, nebranjenoj drugoj stativi, te pogodio za veliki bod čete Edina Terzića.

Borusija i Bajern su ostali izjednačeni na tabeli sa 16 bodova. Od njih su trenutno bolji samo Union Berlin i Frajburg koji su sakupili po 17.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()