Sergio Ramos napušta PSG, oprostio se emotivnom porukom

Iskusni stoper neće produžiti ugovor s francuskim timom

02.06.2023. 23:00
  • Podijeli:
Tan2023-05-1321401233_2 serhio ramos hakimi AP PhotoMichel Euler-647a52db6455f.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Iskusni defanzivac Sergio Ramos napustit će PSG i neće potpisati novi ugovor, a u subotu 3. juna će odigrati posljednji meč za ovaj tim.

Ramos će tako kao slobodan igrač potražiti novi klub u kojem će igrati, a ranije se spominjalo da bi i on mogao otići u Saudijsku Arabiju i karijeru nastaviti u jednom od tamošnjih bogatih klubova. Odluku će, kako navodi Fabrizio Romano, donijeti ubrzo i nakon dogovora s porodicom.

Oproštajnu poruku je napisao na svom Instagram profilu.

"Sutra će biti poseban dan, sutra ću se oprostiti od druge faze svog života. Zbogom PSG. Ne znam na koliko mjesta se možete osjećati kao kod kuće, ali bez sumnje, PSG i njegovi navijači su za mene bilo jedno od tih mjesta", napisao je Ramos pa nastavio:

"Hvala vam na dvije posebne godine u kojima sam igrao za vas i davao svoj maksimum. Idem u nove izazove, nosit ću drugi dres, ali prvo i posljednji put: AllezParis!"

Ukupno, Ramos je u dresu PSG-a odigrao 57 mečeva, a postigao je pet pogodaka i upisao jednu asistenciju.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()