Samo jedan čovjek može ubijediti Harryja Kanea da ostane u Tottenhamu

Da li će Postecoglu uspjeti nagovoriti Kanea na ostanak barem još jednu sezonu, trebali bismo saznati danas

12.07.2023. 18:54
  • Podijeli:
harry kane reuters-6476fd5c46cf4.webp Foto: Reuters

Sudbina Harryja Kanea će biti definitivno odlučena danas nakon razgovora kapitena Tottenhama s novim trenerom Angeom Postecogluom.

Minhenski Bayern je već poslao dvije ponude od 70 i 80 miliona eura za Kanea koje je vlasnik kluba Daniel Levy glatko odbio jer želi zadržati najboljeg igrača u historiji kluba iako mu ugovor važi samo do kraja sezone.

Kane je odlučan u namjeri da napusti Tottenham kako bi osvojio barem jedan trofej u karijeri, a Bayern vidi kao idealnu priliku za to.

No, kapiten Tottenhama je pristao sastati se sa trenerom Postecogluom koji će danas otvoreno porazgovarati sa njim, nakon čega će se znati Kaneova sudbina.

Da li će Postecoglu uspjeti nagovoriti Kanea na ostanak barem još jednu sezonu, trebali bismo saznati danas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()