Šamarčina lideru: Milan se poigrao sa Napolijem

Roso-neri protutnjali Napuljom, poigrali se sa favoritom, pregazili ga sa 4:0, te pokazali favoritu da je i te kako ranjiv

02.04.2023. 22:41
  • Podijeli:
Milan Napoli_LaPresse AP Tanjug-6429e23a9370a.webp Foto: LaPresse / AP / Tanjug

Apsolutni lider Serije A, Napoli, večeras je pretpio šamarčinu od kojeg će još dugo obrazi da mu bride.

Jer, Milan je protutnjao Napuljom, poigrao se sa favoritom, pregazio ga sa 4:0, te pokazao favoritu da je i te kako ranjiv.

Dosadašnji dio sezone, pak, to nije nagovještavao. Jer, Napolitanci su nakon 27 rundi imali 19 bodova viška i bilo je samo pitanje dana kada će otvoriti šampionski šampanjac.

I sve je i večeras bilo spremno za feštu. No, četa Lučana Spaletija debelo je podbacilo.

Odnosno, učenici Stefana Piolija su odigrali briljantno, potpuno deklasiravši favorizovanog rivala. 

Rafael Leao i Brahim Dijaz su u prvom dijelu lako "otključali" mrežu domaćina, Leao je i u nastavku pogodio metu, da bi tačku na i stavio Aleksi Salemakers.

Tako su Roso-neri na impresivan način preuzeli treće mjesto, ostavivši iza sebe Inter i Romu.

Isti rivali uskoro će još dva puta ukrstiti koplja, u okviru četvrtfinala Lige šampiona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()