Salihamidžić: Znamo što Seneglaci tvrde da je Sane rekao, ali mi njemu vjerujemo

Skandal u Bavarskom timu

16.04.2023. 10:18
  • Podijeli:
Hasan Salihamidžić-64145467a5e84.webp Foto: Profimedia

Bayern je u četvrtak suspendovao Sadija Manea zbog udaranja saigrača Leroya Sanea.

Osim toga, Senegalac će dobiti i novčanu kaznu. Jedan senegalski novinar objavio je da je Mane udario Sanea jer mu je ovaj rekao da je "crno gov**", ali klub je te navode demantirao.

Tačnije, demantovao ih je Hasan Salihamidžić u jučerašnjoj izjavi za medije prije utakmice s Hoffenheimom.

"Svjesni smo optužbi senegalskog novinara. Leroy nas je vrlo jasno uvjerio da nikada nije rekao takvo nešto, a mi mu vjerujemo. Za nas je stvar sada riješena", izjavio je Salihamidžić prije novog Bayernovog kiksa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()