Salihamidžić održao riječ: Gnabry kažnjen zbog odlaska na modnu reviju

Gnabry je kažnjen jednom utakmicom i neće početi duel protiv Eintrachta

28.01.2023. 11:56
  • Podijeli:
hasan-salihamidzic-foto-profimedia.jpg

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić najavio je da će zvijezda kluba Serge Gnabry biti kažnjen, a to je potvrdio danas trener Bavaraca Julian Nagelsmann.

Gnabry je, uprkos tome što klub nije znao za to, otputovao na Paris Fashion Week nakon utakmice protiv Leipziga (1:1). Taj potez Salihamidžić etiketirao je kao amaterski te da to nije dozvoljeno u klubu kao što je Bayern.

"To je amaterski. To je upravo ono što Bayern Minhen nije, brčkanje negdje kada imate slobodan dan", prokomentarisao je i nagovijestio da bi se bivši nogometaš Arsenala mogao suočiti s posljedicama.

"Slobodan dan je za odmor kako biste u sljedećoj utakmici mogli nagaziti na gas. O tome ćemo sigurno razgovarati. Naravno da o tome treba razgovarati", dodao je popularni Braco.

Da bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine nije pričao "u prazno", potvrdio je trener Bayerna Julian Nagelsmann na današnjoj konferenciji za medije.

Ono što se zna, jeste da je Gnabry kažnjen jednom utakmicom i neće početi duel protiv Eintrachta, potvrdio je Nagelsmann na današnjoj konferenciji za medije.

Da li će kazna biti duža, o tome nije bilo riječi, pošto je trener Bayerna potvrdio da Gnabry neće započeti naredni meč kluba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()