Rossoneri su slavili sa 2:0 i stigli na četvrto mjesto na tabeli: Čudesan gol Hernandeza

U Milanu mogu jedino žaliti za povredom Rafaela Leaoa koji je bio primoran igru napustiti u 11. minuti

06.05.2023. 17:30
  • Podijeli:
rosoneri_anadolija 1-64566eece2a12.webp Foto: Anadolija

Fudbalerima Milana pripao je derbi protiv Lazija u 34. kolu Serie A i borbi za pozicije koje u narednoj sezoni garantuju igranje Lige prvaka.

Rossoneri su slavili sa 2:0 i stigli na četvrto mjesto na tabeli.

Milan je poveo golom Bennacera u 17. minuti.

Meč je obilježila majstorija Thea Hernandeza iz 29. minute. On je pretrčao skoro kompletan teren i na kraju efektno pogodio mrežu gostiju iz Rima za 2:0.

U Milanu mogu jedino žaliti za povredom Rafaela Leaoa koji je bio primoran igru napustiti u 11. minuti.

Rade Krunić odigrao je svih 90 minuta.

Milan se sada smjestio na četvrto mjesto na tabeli sa 61 bodom, što je bod više od Intera, koji ima meč manje. Uz susret manje na trećoj poziciji je Juve sa 33 boda, a Lazio je drugi sa 64 boda. Napoli je već osigurao titulu prvaka Italije i ima 80 bodova na kontu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()