Ronaldo je do zadnjeg časa čekao Real, ali...

Mnogi su skloni reći da je potpisom za Al-Nasr Kristijano okončao ozbiljnu karijeru

02.01.2023. 10:19
  • Podijeli:
Ronaldo plac_Reuters-6394c0046bb8d.webp Foto: Reuters

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo želio je da se vrati u Real, ali uprava španskog kluba nije bila zainteresovana, pa je on potpisao za Al-Nasr.

Ronaldo je u petak uveče stavio paraf na unosan ugovor sa saudijskim klubom, ali tek pošto je saznao da Kraljevi nisu zainteresovani za njegove usluge, prenela je Marka.

Fudbaler koji se na ružan način oprostio od Mančester junajteda, u kojem je stekao slavu, igrao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a poslije bolne eliminacije od Maroka nekoliko dana trenirao je u Madridu.

Želio je da se vrati u klub, za koji je uspješno nastupao od 2009. do 2018. godine.

Navodno bi pristao na manju platu i manju ulogu u ekipi, ali je ipak morao da potraži novi angažman, navela je Marka.

Sa Realom je osvojio 16 trofeja i postigao je 451 gol u svom takmičenjima.

Sada ispred sebe ima drugačiji izazov u fudbalski nerazvijenoj zemlji. Mnogi su skloni reći da je potpisom za Al-Nasr Kristijano okončao ozbiljnu karijeru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()