Roma pokušava dovesti Romelua Lukakua: Direktorica Vučice otputovala u London

Prva meta Vučice i dalje je Duvan Zapata, no on još uvijek nije siguran da li je spreman napustiti Atalantu

22.08.2023. 21:40
  • Podijeli:
Romelo Lukaku foto Tanjug:Marco Bucco:LaPresse via AP-6445320054ba0.webp Foto: Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP

Direktorica i generalna menadžerica Rome, Lina Souloukou, otputovala je u London gdje bi se trebala sastati s čelnicima Chelseaja u namjeri da osigura transfer napadača Romelua Lukakua.

Lukaku se odbio vratiti u Inter te je postigao dogovor s Juventusom, no Bianconeri moraju prodati Dušana Vlahovića kako bi doveli Belgijanca.

La Gazzetta dello Sport i Il Tempo pišu da Roma želi Lukakua u svojim redovima, dok on namjerava ostati u Evropi i odbija unosne ponude iz Saudijske Arabije.

TMW javlja da Roma može priuštiti Lukakua samo ako ga Chelsea pošalje na posudbu uz plaćanje dijela njegove plate, a to su Plavci već ranije odbili u pregovorima s Interom i Juventusom.

Prva meta Vučice i dalje je Duvan Zapata, no on još uvijek nije siguran da li je spreman napustiti Atalantu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()