Rasprodane ulaznice za meč Zrinjski - LASK

Veliko interesovanje publike u Mostaru

30.08.2023. 18:23
  • Podijeli:
Zrinjski - Brajdablik 10_Denis Kapetanović Pixsell-64d5493ce17da.webp Foto: Denis Kapetanović / Pixsell

Fudbaleri Zrinjskog sutra od 21 sat na stadionu Pod Bijelim brijegom dočekuju LASK u revanšu play-offa Evropske lige.

Mostarci će pokušati nadoknaditi gol zaostatka iz prvog meča (1:2), dok će u slučaju ispadanja od Austrijanaca takmičenje nastaviti u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Utakmice za ovaj duel, čija je prodaja počela jučer, rasprodane su.

Ovu vijest potvrdili su iz redova Plemića.

Podsjetimo, u prodaji su bile ulaznice za sektore A, B, C, D i E tribine zapad dolje po cijeni od 20 KM te ulaznice za sektor F tribine zapad gore po cijeni od 15 KM.
Moguće je bilo kupiti maksimalno tri ulaznice po osobi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()