Rampa za Zvezdu: Jeftino primljeni golovi odveli u ambis

Nisu učenici Miloša Milojevića nadigrani večeras, međutim, platili su visoku cijenu jeftino primljenih golova

13.10.2022. 22:54
  • Podijeli:
Ferencvaroš Zvezda_FKCZ-1665693922513.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su ogroman korak unazad u borbi za evropsko proljeće.

Crveno-bijeli nisu uspjeli da ponove predstavu od prošlog četvrtka, te su ovog puta od Ferencvaroša izgubili u Budimpešti 1:2 (0:1), te ostali prikovani za dnu grupe H Lige Evrope.

Nisu učenici Miloša Milojevića nadigrani večeras, međutim, platili su visoku cijenu jeftino primljenih golova.

Sredinom prvog dijela Kristofer Zakarijasen je iskoristio neopreznost gostujuće odbrane, te je iz drugog pokušaja, neometan, zatresao mrežu.

Srpski šampioni su u nastavku krenuli jako, brzo izjednačili, međutim, gol Aleksandra Pešića nije priznat zbog igranja rukom.

No, što je VAR tada poništio, nije nešto kasnije, kada  je Stefan Mitrović sjajan sprint krunisao golom za 1:1.

I kada se činilo da bi Zvezda mogla da preokreta, uslijedio je hladan tuš. Opet je to bio kiks defanzivne linije koji je kaznio Sami Mae, pošto je potpuno neometan pogodio glavom za, ispostaviće se, veliki trijumf i lidersku poziciju u grupi.

Zvezda do kraja prve faze dočekuje Trabzonspor i ide na noge Monaku. Oba tima joj bježe samo tri boda tako da je sve još otvoreno.

Međutim, za ostanak na velikoj sceni biće potrebna kud i kamo bolja izdanja od večerašnjeg.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()