Ramosu propao transfer: Legendarni Španac i dalje traži novi klub

Sa 37 godina i dalje željan izazova

22.08.2023. 07:13
  • Podijeli:
sergio-ramos - reuters-1668422915961.webp Foto: Reuters

Sergio Ramos i dalje je slobodan igrač u potrazi za novim angažmanom. Legendarni stoper španske reprezentacije i Real Madrida slobodan je igrač otkako mu je istekao ugovor s PSG-om, a s 37-godina i dalje je željan izazova. Bio je u pregovorima s Bešiktašem, no od njega transfera u Tursku neće biti ništa.

Potvrdio je to klub na društvenim mrežama u objavi u kojoj je naveo da je pregovarao s njim Andersonom Taliscom, brazilskim veznjakom Al Nassra. Pregovori s obojicom su prekinuti nakon što dvije strane nisu uspjele usaglasiti financijske detalje posla.

Ramos, svjetski i dvostruki evropski prvak sa Španijom te četverostruki osvajač Lige prvaka s Realom, ranije se povezivao sa Sevillom, klubom u kojem je započeo karijeru. Taj klub javno je odbacio mogućnost njegova dovođenja, baš kao sad i Bešiktaš.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()