Rakitić: Veliki smo!

Iskusnom veznjaku ovo je bio četvrti evropski trofej

01.06.2023. 08:05
  • Podijeli:
ivan rakitic reuters-647834cc2754a.webp Foto: Reuters

Ivan Rakitić odigrao je još jednu maestralnu utakmicu i kao najbolji igrač finala Evropa lige vodio je Sevillu do sedmog trofeja u tom takmičenju.

Sevilla je slavila protiv Rome nakon boljeg izvođenja penala.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu je ovo četvrti evropski trofej nakon osvajanja UEFA-inog Superkupa 2016. godine i Svjetskog prvenstva klubova s Barcelonom i Evropa lige u sezoni 2013./2014.

"Posebna noć za nas. Sedam od sedam. Svi su mi bili na tribinama - porodica, žena i prijatelji. Sevilla je pokazala koliko je velika, ovo mi je jedna od najdražih noći u karijeri", rekao je Rakitić koji je odigrao cijelu utakmicu i postigao gol u raspucavanju.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()