Prvih 20 Bad Blue Boysa pušteno iz zatvora u Grčkoj

Sud je odlučio prihvatiti 20 zahtjeva, ali uz uvjete da se tim pritvorenicima zabranjuje ulazak u Grčku radi praćenja sportskih događaja

09.12.2023. 17:42
  • Podijeli:
Grčka_policija_ubistvo navijača AEK-a_Foto Reuters-64d338dd116f0.webp Foto: Reuters

U grčkim zatvorima se zbog istrage nalaze 105 navijača Dinama. 

Prvih 20 uhapšenih navijača počelo je izlaziti iz grčkih zatvora.

Sud je odlučio prihvatiti 20 zahtjeva, ali uz uvjete da se tim pritvorenicima zabranjuje ulazak u Grčku radi praćenja sportskih događaja, a prije nego što ih se pusti da se brane sa slobode, moraju platiti novčanu kauciju od 1000 eura po optuženiku, piše 24sata.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()