Prosinečki imenovan za trenera Rudeša

Iako sam rekao da ne bi radio u hrvatskom fudbalu, ipak sam prihvatio ovaj izazov, rekao je "Veliki Žuti"

07.06.2023. 15:19
  • Podijeli:
Prosinečki-647870937a277.webp Foto: UNA

Hrvatski stručnjak Robert Prosinečki imenovan je za trenera novog hrvatskog prvoligaša Rudeša, saopšteno je na sajtu kluba iz predgrađa Zagreba.

Prosinečki (54) je na klupi Rudeša nasljedio Davora Mladinu kome je istekao ugovor pošto je uveo ekipu u najjaču hrvatsku ligu.

"Iako sam rekao da ne bi radio u hrvatskom fudbalu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Vjerujem da ćemo igrati lijep i dobar fudbal. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I daćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u i oko kluba", rekao je Prosinečki poslije potpisivanja ugovora.

Predsjednik Rudeša je dugogodišnji reprezentativac Josip Šimunić, a klub poslije plasmana u hrvatsku elitu ima velike ambicije i želi da bude standardni prvoligaš u narednom periodu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()