Primanje lopte i završnica s druge planete: Pogledajte što Milanov 15-godišnjak radi četiri godine starijima

No, očito ne ako ste talent poput ovog mladića te ako ste sposobni napraviti ono što je on protiv Cagliarija

06.02.2024. 12:09
  • Podijeli:
Francesco Camarda_ACMilan_foto_Reddit-65c1eb21d08aa.webp Foto: Reddit/Gungerz

Francesco Camarda ime je koje bi u budućnosti nogometa moglo jako puno značiti.

Inače nije uobičajeno da objavljujemo detalje s utakmica talijanskog prvenstva timova do 19 godina, tzv. Primavere, no ovo je ipak jedan poseban slučaj kojeg svaki ljubitelj nogometa treba vidjeti.

Radi se o pogotku Francesca Camarde, mladića koji iako ima tek 15 godina igra u vrhu napada Milanovih juniora, gdje se bori protiv tri ili četiri godine starijih protivnika. U tim godinama to je većinom još uvijek ogromna razlika.

Onima koji pozornije prate talijanski nogomet ništa čudno, budući da je Camarda u studenom prošle godine debitirao u Serie A te postao najmlađi nogometaš s nastupom u prvom rangu talijanskog nogometa.

Četiri godine mlađi od protivnika – ne smeta! 

No, očito ne ako ste talent poput ovog mladića te ako ste sposobni napraviti ono što je on protiv Cagliarija.

Camarda je u tom susretu popratio jednu duboku loptu u kazneni prostor, a onda je veličanstveno primio, time se oslobodivši odbrambenog igrača protivnika, a zatim je još jednim velemajstorskim potezom vrlo mirno savladao vratara.

Uistinu potez i pogodak kakav se ne viđa svaki dan i zbog toga ga svakako ima smisla podijeliti.

Pogledajte!

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()