Poznato ko će voditi Želju u narednoj utakmici

Nakon sporazumnog raskida ugovora s Nerminom Bašićem

01.11.2023. 19:08
  • Podijeli:
Nermin Bašić_SSba-645ea0fcaca13.webp Foto: SportSport

FK Željezničar i Nermin Bašić potpisali su u poslijepodnevnim satima sporazumni raskid ugovora.

Nermin Bašić je na klupu Željezničara stigao 12. aprila 2023. godine. Uspio je “probuditi” ekipu u finišu Premijer lige BiH i Plavi su završili na trećem mjestu i izborili plasman u Konferencijsku ligu.

Ukupno je Željezničar vodio na 26 utakmica. Ostvario je 10 pobjeda, četiri remija i 12 poraza.

“FK Željezničar se zahvaljuje Nerminu Bašiću na dosadašnjem angažovanju za Klub, te mu želi mnogo sreće u nastavku karijere. Klub će u narednim danima užurbano raditi na pronalasku novog šefa stručnog štaba. Ekipu će privremeno voditi Samir Bekrić sa pomoćnicima Jasminom Kolašincom, Amirom Botonjićem, Kenanom Hasagićem i Anelom Hidićem”, saopšteno je sa Grbavice.

Željezničar narednu utakmicu igra u subotu protiv Sloge. Susret na Grbavici počinje u 16:00 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()