Povreda Ćetkovića zadaje glavobolju Marinoviću

"To mi je najveći problem u ovom momentu!"

04.08.2023. 08:49
  • Podijeli:
nikola-cetkovic-foto-fkborac.jpg

Golman Borca Nikola Ćetković povrijedio se u samom finišu meča sa Austrijom.

Fudbaleri Borca eliminisani su sa evropske scene nakon poraza (1:2) od Austrije u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Bečlije će u narednom kolu ukrstiti koplja sa varšavskom Legijom, Borac se sa druge strane okreće domaćem prvenstvu, a velike glavobolje treneru Vinku Marinoviću zadaje i povreda golmana Nikole Ćetkovića, piše Mondo.

U nadoknadi vremena, Borčev čuvar mreže je potrčao prema igračima Austrije u želji da se verbalno obračuna sa njima nakon jednog koškanja na crveno-plavoj polovini. Međutim, tom prilikom je nezgodno stao i povrijedio zglob, što uz već odsutnog Bojana Pavlovića nakon operacije slijepog crijeva stvara velike probleme crveno-plavom stručnom štabu.

"Ne možemo da znamo u ovom momentu, sigurno da mi je to nekako najveći problem... Vidjećemo kakva je vrsta povrede i o čemu se radi, sutra će imati preglede, ne mogu sad trenutno da kažem. Vidimo da tu ima bolova, pa ćemo vidjeti kakvi budu nalazi", rekao je trener Borca na konferenciji za novinare nakon meča.

Nakon ispadanja, Borčevi igrači se, rekosmo, okreću domaćoj sceni, a prvi rival, u trećoj rundi, biće Željezničar na Grbavici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()