Pojavili se ključni dokazi za rješavanje ubistva navijača AEK-a

Kako prenosi SDNA, pojavili su se jako bitni dokazi u čitavom slučaju, prenosi b92

22.08.2023. 16:20
  • Podijeli:
Grcka Uvidjaj_ Stelios Stefanou EUROKINISSI PIXSELL-64d3329946540.webp Foto: Stelios Stefanou/EUROKINISSI/PIXSELL

Grčki mediji pišu da su se u istrazi pojavili ključni podaci za rješavanje ubistva navijača AEK-a.

U Atini su navijači Dinamo Zagreba (vjerovatno uz pomoć navijača Panatinaikosa) ubili jednog navijača AEK-a što je svirepi incident.

Kako prenosi SDNA, pojavili su se jako bitni dokazi u čitavom slučaju, prenosi b92.

"Na stotine kapljica krvi Mihalisa Kacurisa pokazale su gdje mu je fatalna povreda zadata od strane Hrvata u blizini Alsosa i da se to nije dogodilo kada je bježao sa stadiona", stoji u objavi SDNA, a poručili su tužioci.

Istraga grčke policije i forenzičkog tima sa autopsije potvrdili su ove navode i naveli da se radi o ključnim dokazima za rješavanje slučaja.

Mjesto zločina je bilo sporno, pošto se govorilo da je Mihalis ubijen u blizini stadiona kada je bježao sa istog, a zapravo se dogodilo u sasvim drugoj ulici koja i nije tako blizu.

Kao što je već rečeno na stotine kapljica krvi takve stvari i pokazuju i rečeno je da je utvrđeno kome pripadaju i da je to preminuli navijač AEK-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()