Pogledajte šta se dogodi kada automobil zaustavi Messija pred semaforom

Iz automobila se čuje oduševljenje i riječi: “Volim te više od svog oca”

26.01.2024. 15:29
  • Podijeli:
leo messi reuters-650bd601b62ec.webp Foto: Reuters

Lionel Messi potpisao je nebrojene dresove, fotografije i navijačke rekvizite kao istaknuto lice Barcelone, Paris Saint-Germaina i argentinske reprezentacije.

Sad isto to radi kao igrač Inter Miamija i to na mjestima gdje se takvi potezi baš i ne očekuju.

Hit-video koji se dijeli društvenim mrežama prikazuje trenutak u kojem Messi zaustavlja svoj automobil ispred semafora na kojem je upaljeno crveno svjetlo.

Video je sniman iz automobila koji se zaustavio uz Messijev. Dječak iz tog vozila ubacuje dres Argentine kroz spušteni prozor Messijevog automobila, a najveća argentinska zvijezda potom, dok automobili prolaze pored njegovog i trube mu, taj isti dres potpisuje i vraća ga.

Iz automobila se čuje oduševljenje i riječi: “Volim te više od svog oca”.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()