Pogledajte kako su u Turskoj ismijali Edina Džeku zbog neuspjeha s Fenerom

Nakon što su proslavili trofej, spremili su i brutalnu provokaciju za Džeku i saigrače

27.05.2024. 22:35
  • Podijeli:
edin dzeko anadolija-660db29845086.webp Foto: Anadolija

Galatasaraj je u nedjelju krunisao sjajnu sezonu osvojivši titulu prvaka Turske, nakon što su sezonu okončali sa 102 boda, tri više od drugoplasiranog Fenerbahčea, za koji nastupa i naš Edin Džeko.

Galata je trijumfovala na gostovanju kod Konjaspora (1:3) i tako osigurala svoju titulu, 24. u historiji kluba.

Nakon što su proslavili trofej, spremili su i brutalnu provokaciju za Džeku i saigrače.

Naime, oni su objavili videoprilog iz popularne igrice "EA FC" (nekadašnja FIFA, op. a.), a u kojem se nalaze Džeko i saigrači, koji dižu nevidljivi trofej, čime su jasno pokazali šta je Fener uspio osvojiti ove sezone.

Inače, ovo je bila 24. titula za Galatu, dok "žuto-plavi" imaju pet manje, te im se nije želja ispunila da nakon više od 10 godina podignu trofej namijenjen prvaku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()