Pogba se vratio nakon godinu dana pa se povrijedio i u suzama izašao u 21. minuti

Pehovi ga prate otkako se vratio u Juve

15.05.2023. 09:24
  • Podijeli:
paul pogba reuters-6461ddb90fcc9.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Juventusa sinoć su u 35. kolu Serije A pobijedili na domaćem terenu Cremonese rezultatom 2:0 i tako praktično osigurali i nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone jer tri kola prije kraja ima osam bodova više od petog Milana.

Iako će u Torinu slaviti zbog plasmana u najelitnije evropsko nogometno takmičenje, bit će i jako zabrinuti zbog situacije s jednom od najvećih zvijezda ekipe.

Francuski veznjak Paul Pogba (30) sinoćnju utakmicu započeo je u prvoj postavi prvi put nakon više od godinu dana, ali već nakon 21 minute morao je van zbog nove povrede. Podsjetimo, Pogba je zbog povrede koljena propustio cijeli početak sezone.

Nije igrao ni na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je Francuska osvojila srebro, a igranju u Serie A vratio se na kratko u februaru protiv Rome kada je ekspresno obnovio povredu. Sada mu se to dogodilo drugi put. Ove sezone odigrao je manje od 200 minuta i moguće je da će na ljeto napustiti Juventus iako ga ugovor veže još tri godine

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()