Po Hadžiahmetovića krenuo još jedan velikan

Za bh. reprezentativca interes su iskazali još Bešiktaš i engleski Burnley

19.01.2023. 22:05
  • Podijeli:
Amir_Hadžiahmetović_foto_NSBiH-63c99935bb82e.webp Foto: NS BiH

Amir Hadžiahmetović tražena je roba na fudbalskoj pijaci ove zime.

Veznjak Konyaspora i reprezentativac Bosne i Hercegovine po svemu sudeći će promijeniti sredinu. U borbu za njegov potpis krenuo je i Galatasaray, piše Haberturk.

Galatasaray je poslao službenu ponudu za 25-godišnjaka "tešku" 3,5 miliona eura. Osim novca, najtrofejniji turski klub spreman je Konyasporu ustupiti svog 28-godišnjeg veznjaka Taylana Antalyalija.

Za bh. reprezentativca interes su iskazali još Bešiktaš i engleski Burnley.

Hadžiahmetović je u 23 ovosezonske utakmice postigao šest golova i četiri puta asistirao.

Hadžiahmetovića ugovor s turskim klubom veže do ljeta 2024. godine. On je u Konyaspor stigao iz Željezničara 2016. godine. Upravo u klubu s Grbavice pomno prate zbivanja u vezi s ovim transferom, jer im pripada 20 posto od njegove prodaje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()