PL BiH: Bez pobjednika u mostarskom "vatrometu"

Bio je to sjajan duel, fudbalski vatromet čijim epilogom ne mogu biti zadovoljni ni jedni ni drugi

12.05.2023. 19:54
  • Podijeli:
Velež Igman_SSba-645e7e7712a43.webp Foto: SportSport

Fudbaleri Veleža i Igmana remizirali su 3:3, u meču 31. kola Premijer lige BiH.

Bio je to sjajan duel, fudbalski vatromet čijim epilogom ne mogu biti zadovoljni ni jedni ni drugi.

Jer, domaćin je nakon 3:1 izgubio dva bitna boda u borbi za Evropu, a gost propustio priliku da uzme i cijeli plijen u finišu.

Sastav iz Konjica je sjajno počeo susret i u devetom minutu preko Stefana Denkovića najavio iznenađenje u Vrapčićima.

Pa ipak, domaćin se trgnuo i ekspresno preokrenuo. U razmaku od svega četiri minuta pogađali su Nermin Haskić i Rafael Leai, da bi uz "zvuk sirene" Alen Dejanović pogodio za 3:1 na odmoru.

Igman je u uvodnim minutama nastavka još jednom "poentirao", ovog puta preko Elvira Durakovića, poslavši jasnu poruku da se neće predati.

I uistinu he bilo tako. Nakon što je Armin Bešagić projektilom sa 25 metara donio poravnanje, gosti su bili konkretniji i propustili su nekoliko velikih prilika da šokiraju Velež.

Imali su i Mostarci šansi, mreže se više nisu tresle i tsalo je, možda i najpravednijih, 3:3.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()