Piksi potpuno eksplodirao nakon poraza: Skakao, hvatao se za glavu pa žestoko opsovao

Euro će otvoriti 16. juna susretom protiv Engleske, a generalku će imati ove subote protiv Šveđana

05.06.2024. 09:46
  • Podijeli:
Dragan Stojković Piksi-65fc972a223c8.webp Foto: Rade Prelić/Tanjug

Srbija nije dobro otvorila pripreme za Euro 2024. U prijateljskom dvoboju kod Austrije u Beču izgubili su rezultatom 2:1, no susjede više od svega brine loša igra u obrani.

Za samo 13 minuta igre primili su dva pogotka, a loša igra Orlova razbjesnila je i njihovog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Potpuno je izgubio živce u završnici susreta nakon poteza Lazara Samardžića koji je krenuo u prodor, ali lako izgubio loptu i omogućio Austrijancima da krenu u brzu kontru. Piksi se zbog toga uhvatio za glavu i krenuo žestoki psovati u nevjerici.

Srbi su pogodak zabili iz svoje jedine prilike na utakmici, precizan je bio Strahinja Pavlović, a zanimljivo je istaknuti da im je ovo bio jedini pokušaj udarca u okvir gola. Nakon poraza od Rusije, pa minimalne pobjede protiv Kipra, susjedi su kiksali protiv Austrije.

Euro će otvoriti 16. juna susretom protiv Engleske, a generalku će imati ove subote protiv Šveđana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()