Piksi: “Išli smo na Svjetsko prvenstvo, sad na Evropsko – šta hoćete još?”

Nacionalni stadion

01.05.2024. 22:46
  • Podijeli:
Dragan Stojković Piksi-65fc972a223c8.webp Foto: Rade Prelić/Tanjug

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, bio je dio zvanične delegacije koja je obišla radove na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu.

Tom prilikom Piksi je u prisustvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića govorio o Nacionalnom stadionu, ali i uspjesima reprezentacije u proteklom periodu.

Na želju jedne novinarke da reprezentacija Srbije zaigra bolje uz Nacionalni stadion, Piksi je odgovorio:

„Išli smo na Svjetsko, pa na Evropsko, šta hoćete još? Samo recite želju i nikakav problem.“

Onda se u razgovor ubacio i Vučić.

„Evo ja ću da kažem, oni su skromni – da uzmemo Evropsko prvenstvo. Imamo četiri golmana koji su u prvih 20 u Evropi. Na poziciji centarfora dvojicu ili trojicu koji su u prvih 20 u Evropi, jednog u prva tri u Evropi, kao što je Vlahović. E sad ove druge pozicije, malo je drugačije i teže, ali to je na Piksiju.“

Jedna novinarka je istakla kako Srbija ima najbolje fudbalere na svijetu.

„Jeste gledali sinoć Bayern – Real, pa da vidite šta je skup fenomenalnih fudbalera? Mi smo mali, ali smo ponosni i borimo se. Jedina stvar je važna, to je da vjerujete i da se ne predajete, najbolji lijek za sve je pobjeda. Ona liječi sve. Borićemo se, daćemo sve od sebe. Kad vam loše ide, nemate rezultate, šta je najbolje nego pobjeda“, odgovorio je Piksi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()