Pijan vozio 139 na sat: Udario u dvoranu, dobio neočekivanu kaznu za umalo izazvanu ogromnu tragediju

Marokanac je vozio 139 kilometara na sat u kružnom toku, izgubio je kontrolu i automobil je proletio kroz sportsku dvoranu

20.03.2024. 10:13
  • Podijeli:
brza-voznja-65d88f4651969.webp Foto: Screenshot

Prošlo je skoro godinu dana od trenutka kada se fudbaler belgijskog Leuvena, Sofian Kiyine, pijan zakucao u sportsku dvoranu u Leuvenu, mjestu koje se nalazi blizu glavnog grada Belgije, Brisela.

Marokanac je vozio 139 kilometara na sat u kružnom toku, izgubio je kontrolu i automobil je proletio kroz sportsku dvoranu.

Nepunih jedanaest sekundi ranije, na desetine djece se bavilo sportom, a za čudo nije bilo nevinih žrtava.

Sam Kiyine je zadobio slomljen pršljen i dvanaest šavova na desnoj peti. Istraživanja su pokazala da je Marokanac u trenutku nesreće imao 1,72 promila alkohola u krvi.

Policijski sud u Liegeu, gradu u Belgiji, sada je mišljenja da je Kiyine dovoljna samo uslovna kazna. To znači da je proglašen krivim, ali da neće biti kažnjen.

Činjenice ovog slučaja se stoga neće naći u njegovoj krivičnoj evidenciji.

Kiyine je rođen u Belgiji, a igrao je za reprezentacije Maroka uzrasta do 20 i 23 godine.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()