Petrić: Šteta što nismo izdržali do kraja

Sve golove primili smo iz skoka, nismo reagovali kako treba. Drugo poluvrijeme mnogo bolje.

09.09.2022. 12:12
  • Podijeli:
Gordan Petrić_Profimedia.jpg Foto: Profimedia

Šef stručnog štaba Partizana Gordan Petrić može da bude zadovoljan remijem 3:3 na gostovanju kod Slovačkog, u premijernom duelu Lige konferencije.

Ako se uzme u obzir da su Crno-bijeli u finišu vodili 3:2, onda je epilog razočaravajući.

Međutim, ako se zna da je domaćin imao 2:0 i igrača više na terenu u ranoj fazi susreta, onda je neriješen ishod odličan. 

"Najavio sam da nas očekuje klasičan engleski meč. Tako je i bilo. Sve golove primili smo iz skoka, nismo reagovali kako treba. Drugo poluvrijeme mnogo bolje s naše strane. Žao mi je što momci nisu izdržali do kraja. Mislim da ova utakmica može da se poredi sa onom čuvenom protiv Seltika prije više od 30 godina", ocijenio je Petrić.

Na konstataciju da su Beograđani odigrali možda i najslabije poluvreijme u sezoni, šef je odgovorio:

"Bilo je i slabijih, naročito u Novom Sadu i Kragujevcu. Smirio sam igrače potpuno. Rekao im da urade ono što moraju da urade. Da čiste loptu kao pravi defanzivci. To su radili u drugom dijelu. Napravio sam neke nelogične izmjuene. Sa Andradeom i Nathom bolje smo držali loptu", zaključio je Petrić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()