Pešić skratio muke: Crvena zvezda na mišiće protiv Napretka

Katai podsjetio na najbolje dane i "na tacni" poslužio Pešića koji je glavom pogodio za vođstvo i, ispostaviće se, pobjedu

18.09.2022. 19:07
  • Podijeli:
Aleksandar Pešić Šilja_FKCZ.jpg Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde na mišiće su pobijedili Napredak, u utakmici 12. kola Superlige Srbije (1:0).

Crveno-bijeli su tako potvrdili da su u krizi i da će morati još mnogo da rade kako bi dostigli nivo forme sa starta sezone.

Mladi stručnjak Miloš Milojević još nije uspio da posloži ekipu onako kako on želi, a to se vidjelo i večeras.

Imao je šampion, doduše, više od igre. Kontrolisao je sve na terenu, stvarao šanse, ali gosti su uspijevali da odole.

Tek ulaskom Mirka Ivanića na startu drugog dijela domaćin je "živnuo". A onda je Aleksandar Katai podsjetio na najbolje dane, odlično se oslobodio rivala, sve dobro uradio i "na tacni" poslužio imenjaka Pešića koji je sa peterca glavom pogodio za vođstvo i, ispostaviće se, pobjedu.

Popularni Šilja je i rundu ranije bio čovjek odluke, tada protiv Novog Pazara.

Zvezda je na ovaj način osam koraka "pobjegla" Partizanu koji je u 19 časova počeo bitku sa Radnikom.

Standings provided by SofaScore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()