Pazare u Srbiji: Turski klub želi igrače Partizana i Zvezde

Što se tiče Saldanje, klub iz Humske je već dobio brojne ponude za njega

21.12.2023. 21:41
  • Podijeli:
fk partizan, fk radnik surdulica, 16 dec 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-657dff738c9e7.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana sinoć su u Humskoj savladali Crvenu zvezdu sa 2:1 u 171. "vječitom" derbiju i na taj način su ponijeli zvanje jesenjeg šampiona u Superligi Srbije.

Bio je to posljednji meč u ovoj godini u najvišem rangu srpskog fudbala, a kako to obično biva, okršaj najvećih rivala privukao je brojne skaute i čelnike klubova iz inostranstva. Među njima bio je i predsjednik Bešiktaša Samet Ajbaba i to u društvu sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije Duškom Tošićem.

Kako pišu turski mediji, njih dvojica su zajedno u društvu pratili derbi, a Ajbabi su za oko zapali po jedan fudbaler Partizana i Crvene zvezde. Riječ je o Mateusu Saldanji, koji je bio strijelac za Partizan, kao i Osman Bukari, koji se, doduše, nije proslavio izdanjem u derbiju, prenosi Informer.

Što se tiče Saldanje, klub iz Humske je već dobio brojne ponude za njega. Međutim, tada je Miloš Vazura, direktor kluba, izjavio da ne želi da ga prodaje i da će mu biti bitan adut u borbi za titulu. Međutim, vidjećemo da li će se sada situacija promijeniti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()