Partizan u problemu: Od Dijabatea ni traga ni glasa

"Nenormalna stvar, ali šta da se radi"

13.07.2023. 10:31
  • Podijeli:
Fuseni Diabate Partizan_Profimedia-64afb4efa478e.webp Foto: Profimedia

Čelnici Partizana već sedmicama ga čekaju, ali od njega ni traga ni glasa.

Epilog sage Fusenija Dijabatea i dalje se ne nazire. Krilni fudbaler iz Malija se još nije pojavio na pripremama Crno-bijelih u Sloveniji. A kada će? To niko ne zna.

Ne samo od ljudi iz kluba u Humskoj, već ni sam agent 27-godišnjeg fudbalera.

"Nema nikakvih informacija i dalje. U kontaktu smo i sa njegovim agentom Majklom Silvestreom, ne javlja se ni njemu. Nenormalna stvar, ali šta da se radi", rekao je sportski direktor Partizana Ivica Kralj za Mozzart Sport.

Dijabateu ovo nije prvi put da ne ispunjava ugovorne obaveze, u martu se sa velikim zakašnjenjem vratio sa reprezentativne pauze, ali su mu tada u klubu ispad oprostili.

Hoće li mu vrata kluba i ovog puta biti otvorena ukoliko se predomisli i vrati se, budući da je ekipa u međuvremenu već dovela pojačanje na krilnoj poziciji.

"Ne znamo ni da li će se vratiti. Disciplinski postupak je pokrenut, sad šta dalje, kako, to je situacija u kojoj nismo bili nikad. Baš onako čudno nešto, tako da ćemo vidjeti kako će se odvijati".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()