Pao dogovor: Reprezentativac BiH seli na Čizmu

Sugeriše se da je postigao usmeni dogovor i da će naredne sedmici biti na Čizmi na ljekarskim pregledima

30.06.2023. 10:50
  • Podijeli:
Sead Kolašinac_Profimedia-649e845b4323d.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac od naredne sezone će nositi dres Atalante.

Iskusni defanzivac postao je slobodan igrač po isteku ugovora sa Olimpikom, a kako javlja "Sky Sport Italia" već se dogovorio sa čelnicima kluba iz Bergama.

Kolašinac je upravo ovog mjeseca napunio 30 godina i ovo će mu biti prvo iskustvo u Seriji A, iako je posljednjih godina povezivan s nekoliko timova u Italiji.

Sugeriše se da je postigao usmeni dogovor s Atalantom i da će naredne sedmici biti na Čizmi na ljekarskim pregledima.

Zatim će potpisati dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za treću sezonu.

Podsjetimo, Sead je rođen i odrastao u Njemačkoj, a karijeru je započeo u Karlsrueu. Potom je nastupao za Hofenhajm, Štutgart, Šalke 04 i Arsenal prije odlaska u Marselj u januaru 2022. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()