Orlovi jurišaju na Oslo: Za tron, elitu, baraž i drugi šešir

S obzirom na to da su ekipe poravnate, te da su Skandinavci dobili prvu bitku u Beogradu, Srbija do cilja može stići jedino pobjedom

27.09.2022. 13:50
  • Podijeli:
Fudbaleri Srbije_FSS-1664267969378.webp Foto: FS Srbije

Fudbaleri Srbije večeras biju ključnu bitku u B diviziji Lige nacija.

Orlovi gostuju u Oslu kod jake Norveške (20.45 časova) protiv koje bi mogli da "ubiju tri muve jednim udarcem".

Jer, ako učenici Dragana Stojkovića slave, izboriće istorijski plasman u elitnu diviziju.

Takođe, osiguraće prečicu do Evra 2024, s obzirom na to da bi im dvije pobjede u baražu bile dovoljno za vizu.

Uz to, izborili bi drugi šešir pred žrijeb kvalifikacija za istu kontinentalnu smotru, čime bi si napravili još jednu olakšicu.

Dakle, Aleksandar Mitrović i društvo protiv Erlinga Halanda i ekipe igraju utakmicu visokih uloga. Na talonu je mnogo, što obećava sjajnu predstavu.

"Norveška je izazov. Imali smo vremena da se pripremimo na najbolji način. Erling Haland jeste opasan, ali nije jedini kvalitetan igrač domaćina. Naši igrači će vjerujem pronaći način kako da ga zaustave. Moramo da budemo obazrivi, sa visokom koncentracijom svo vrijeme. Sigurno ga nećemo markirati, igraćemo zonu, nadam se da ćemo uspjeti da ga neutrališemo", nada se Piksi.

S obzirom na to da su dvije ekipe poravnate sa 10 bodova, te da su Skandinavci dobili prvu bitku u Beogradu, Srbija do cilja može stići jedino pobjedom.

Standings provided by SofaScore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()