Novo lice u Humskoj: Partizan doveo ofanzivnog vezistu

Igrač je stasao u Valerengi, u kojoj je igrao šest sezona i zabilježio 125 nastupa, uz 34 postignuta gola

23.08.2023. 16:44
  • Podijeli:
Gajas Zahid_FKP-64e61a65e16ef.webp Foto: FK Partizan

Doskorašnji prvotimac i kapiten Ankaragučua, Gajas Zahid, zvanično je predstavljen u Humskoj.

Ofanzivni vezista, rođen u Oslu, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Zahidu (28) početkom je jula istekao ugovor u Ankari, a za Ankaraguču je odigrao 64 utakmice, postigao devet golova i zabilježio sedam asistencija.

Igrač je fudbalski stasao u Valerengi, u kojoj je igrao šest sezona kao prvotimac i zabilježio 125 nastupa, uz 34 postignuta gola. Iz Norveške je otišao na leto 2017. godine, kada je prešao u APOEL za obeštećenje od 500.000 evra.

Iz redova Kiprana u sezoni 2019/20. išao je na pozajmicu u Panatinaikos, gdje je upisao 26 nastupa, a u Ankaraguču je stigao kao slobodan igrač na ljeto 2021. godine.

Gajas je bio omladinskii mladi reprezentativac Norveške, a ima i dva nastupa za seniorsku selekciju.

Debitovao je u junu 2018. godine u prijateljskoj utakmici proitiv Paname, a poslednji meč odigrao je 18. novembra 2020. godine u remiju sa Austrijom (1:1), kada je bio strijelac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()