Nogometaš Gorice pronađen živ i zdrav

Podsjetimo, njegov nestanak je prijavljen prije četiri dana kada je iz Mađarske krenuo za Goricu, a policija je naknadno pronašla njegov automobil

25.08.2023. 17:20
  • Podijeli:
Abdullah Talal Hameed_foto_HNKGorica Cropped-64e4d5f8d8255.webp Foto: HNK Gorica

Abdullah Talal Hameed, 27-godišnji nogometaš čiji je nestanak prijavljen u ponedjeljak, 21. avgusta, pronađen je u Mađarskoj živ i zdrav, objavio je danas njegov klub HNK Gorica na svojim službenim stranicama.

"Igrača je pronašla mađarska policija, koja je potom odradila ispitivanje, a raspisana potraga je obustavljena. Hameed je također kontaktirao predsjednika HNK Gorica, Nenada Črnka, da se zahvali svima na brizi, a s više informacija o slučaju će ga kontaktirati naknadno", saopćeno je iz kluba.

Podsjetimo, njegov nestanak je prijavljen prije četiri dana kada je iz Mađarske krenuo za Goricu, a policija je naknadno pronašla njegov automobil.

Nakon nestanka njegov otac je izjavio kako je nogometaš dobijao prijetnje te kako je od njega traženo 50.000 eura.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()